Skip to main content

Boxsprings inspired by places all over the world

De vernieuwde Axelssøn boxspringcollectie neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen. Van het romantische Londen over de hippe straten van Berlijn naar het bruisende Barcelona, de collectie -volledig van Belgische makelij- biedt modellen naar ieders smaak en stijl.

Waarom kiezen voor een Axelssøn boxspring?

100% Belgisch
De Axelssøn collectie wordt 100% in eigen beheer vervaardigd. We hebben dus controle over elke stap in het productieproces en garanderen zo de beste kwaliteit.
Jouw keuzes, jouw design
Axelssøn geeft een nieuwe definitie aan ‘maatwerk’. Van hoofdbord tot stoffen en type matras: jij kiest zelf alle onderdelen van je boxspring en haalt zo een uniek ontwerp in huis.
Kwalitatief comfort
Een selectie kwaliteitsmatrassen uit ons Van Landschoot gamma.

Voordelen Axelssøn matrassencollectie

Ultraresistent tegen transpiratievocht
Hybride koudschuim is een nieuw type koudschuim met open celstructuur die zorgt voor uitstekende ventilatie en vochtafvoer. Kwaliteitstesten tonen dat de vochtresistentie 3x hoger is dan bij gewone koudschuim matrassen.
Purest hoes
De Purest hoezen stoppen de groei van bacteriën en schimmels. Purest zorgt voor een verbeterde vochtopname en een versnelde verspreiding van het vocht over een grotere oppervlakte van de matras. Ook biedt Purest een optimale bescherming tegen huisstofmijt en micro-organismen en creërt een omgeving die hun ontwikkeling tegengaat en is dus ideaal voor mensen met een allergie. Voor meer informatie: www.purest.be
Dubbel comfort dankzij hybride koudschuim & pocketveren
De combinatie van hybride koudschuim met pocketveren die elk onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, bezorgt je dubbel slaapcomfort: de veerkern past zich perfect aan volgens de contouren van je lichaam, de hybride koudschuimtechnologie levert uitstekende veerkracht en aanpassingsvermogen.
Duurzame kwaliteit
Dankzij de uitstekende ventilerende en drukverdelende eigenschappen, hebben Axelssøn matrassen een langere levensduur.