Skip to main content

Toppershop

Een topper is een dunne matras bovenop je basismatras die vooral zorgt voor een soepel liggevoel. Heb je twee aparte matrassen op je tweepersoonsbed? Dan zorgt een topper ervoor dat je niets merkt van de gleuf tussen beide zijden.

Pick & Mix.

Op zoek naar de juiste topper voor jouw Axelsson Boxspringcombinatie? Vind ‘m hier!

Gouden tip: ben je toe aan een nieuwe matras, vervang dan niet enkel de topper. Investeer liever in zowel een nieuwe matrasbasis als –topper, want enkel zo genieten jij en je dromen van optimale ondersteuning.

Bepaal je persoonlijk comfort


HYBRIDE SCHUIM
Onze Axelssøn hybride ‘high resilient’ koudschuimmatrassen hebben binnenin een open celstructuur en uitstekende ventilerende eigenschappen. Kwaliteitstesten tonen dat de vochtresistentie tot 3 keer hoger is dan bij gewone koudschuimmatrassen. Transpiratievocht maakt dus geen kans. Met hybride schuim als matraskern kies je voor een matras met langere levensduur, optimale aanpassing aan de lichaamscontouren en onovertroffen comfort.
LATEX
Gewrichtsklachten? Dan biedt een latexmatras soelaas. De latexkern bestaat uit een mix van natuurlijk en synthetisch rubber. Rubber? Ja, want dat is rekbaar en veerkrachtig, biedt veel ondersteuning en dus ook uitstekende slaapergonomie.
VISCO
Vlij je zalig onder de dekens en laat je viscomatras het werk doen: op de plekken met de meeste wrijving (vaak de drukpunten, bijvoorbeeld schouders en heupen) schiet het temperatuurgevoelige traagschuim in actie en wordt je matras extra elastisch. Het schuim maakt als het ware een passende mal voor je lichaam. Dat voelt niet alleen comfortabel, het is ook gezond: je spieren blijven soepel en de doorbloeding loopt gesmeerd.
HR GEL
Een matras met HR Gel combineert traagschuim, dat zorgt voor uitstekende aanpassing aan je lichaam, met Coolgelbolletjes, goed voor een fris gevoel tijdens het slapen. Een topper, deze topper!

Kies je persoonlijke tijk


UTOPIA HOES
 • Wasbare hoes
  60°C
 • Purest stof
  extra absorberend en hygiënisch
COMFORTA HOES
 • Soft-touch
  doortstikt met extra comfortabel hybride koudschuim
 • Purest stof
  extra absorberend & hygiënisch
 • Ventilatie
  3D ventilatieborder
 • Extra
  Zomer- en winterzijde